Toma Vojnić – Šašavi video

Toma Vojnić, ipak, najbolje brani dela direktorke Muzičke škole u Subotici – Edit Barlai. Zaslužnom branitelju stiže posveta iz Kreativnog studija Kadar 24.

Nakon kratkog, ali uspešnog YouTube serijala idiEdit, u produkciji PARADOKS grupe i Kreativnog studija Kadar 24, dolazi nam nešto potpuno novo – Šašavi video.

Valjevska deca, uglavnom učenici, igrali su se pesmicom Nemanje Mirkovića, a koja je posvećena subotičkom novinaru i sociologu Tomislavu Vojniću. Ona govori o najvećoj podvali Udruženja Electe, odnosno njenog predsednika – Miloša Radovića.

“Toma Vojnić je čovek koji je prvi shvatio Radovićevu opasnu igru da učenike proglasi decom, odnosno decu učenicima.”, objašnjava autor pesmice.

“Toma Vojnić ne bi trebalo više da bude zabrinut. Koncertna sezona Grada Subotice za 2016. godinu je počela – koncertom mladih umetnika udruženja ArtLink. Imao je humanitarni karakter, a deca su muzicirala odlično. Bilo im je zabranjeno da to veče budu učenici.” , kaže Nemanja Mirković.

Iz Kreativnog studija Kadar 24 kažu da su se lepo zabavili dok su snimali i svima poručuju:

“Pre upotrebe videa, posavetujte se sa svojim sociologom i novinarom.”

Toma Vojnić – Šašavi video

Napisao: Milan Džamba

Published by

idiEdit

idiEdit je web projekat Udruženja kreativnih stvaralaca PARADOKS grupa koji se bavi slučajevima direktorke Muzičke škole iz Subotice - Edit Barlai.