Besplatan sajt za Muzičku školu

Besplatan sajt za Muzičku školu u Subotici je dar Udruženja kreativnih stvaralaca PARADOKS grupa iz Valjeva. Draga deco i profesori, neka vam je srećna Slava! stoji u pismu ovog Udruženja.

Udruženje kreativnih stvaralaca PARADOKS grupa, koja je pokrenula (između ostalog) WEB projekat idiEdit.com, Muzičkoj školi u Subotici daruje besplatanu kreaciju zvaničnog WEB sajta Škole na adresi muzickasu.edu.rs

Besplatan sajt – pismo dobre namere

U zvaničnom pismu dobre namere koje je Udruženje PARADOKS grupa poslalo Muzičkoj školi u Subotici, stoji:

Poštovana deco, profesori i ostali radnici Škole,

Srećna vam Slava! Dobri i plemeniti duh Sv. Save neka vas prati svuda i svagda. Mir i ljubav neka vam ispunjavaju srca, a muzika umiva dušu. Da budete slobodni i pravdoljubivi, vrele krvi i hladnih glava.

Koristimo ovu svečarsku priliku da vas obradujemo skromnim i iskrenim poklonom – besplatnim WEB sajtom za vašu Školu.

Kao ljudi koji se i sami bave kreativnim poslovima, velikim ljubiteljima umetnosti, muzike pre svih, izuzetno nam je zadovoljstvo što smo u mogućnosti da vam doniramo zvanični sajt vaše Škole.

Molimo vas da nam se blagovremeno javite kako bismo se dogovorili oko svih pojedinosti i detalja, a vezanih za WEB kreaciju.

Želimo vam svako dobro,

PARADOKS grupa


Glavni inicijator ove ideje, akademski slikar iz Budimpešte Ede Šinkovič, objasnio je ovaj nesvakidašnji gest:

Sadašnji sajt Muzičke škole iz Subotice ne zadovoljava ni minimalne WEB standarde i umnogome ruši ugled škole. Nedopustivo je za svaku školu da se tako predstavlja na internetu, a posebno za Muzičku školu iz Subotice.

Besplatan sajt - Ede Šinkovič
Ede Šinkovič (Foto: fb.com/ede.sinkovics)

Jasno mi je da su želeli da se ugledaju na jednu od najboljih muzičkih škola u Srbiji – Isidor Bajić iz Novog Sada. Oni koriste identičnu WordPress temu za svoj zvanični sajt. Njihov sajt je ažuriran, pregledan, veoma funkcionalan i intuitivan. Nažalost, trenutni sajt subotičke muzičke škole sve to nije.

Po meni, jako je dobro ugledati se na dobre, najbolje… Verujem da bi za početak bilo dobro da se Muzička škola u Subotici ugleda na školu Isidor Bajić iz Novog Sada po svojoj otvorenosti, odličnoj upravi škole i, pre svega, komunikaciji kakva je normalna za sve umetničke škole u 21. veku. 

Na samom kraju, gospodin Ede Šinkovič je uveren da će poklon Udruženja PARADOKS grupa biti prihvaćen, na opšte zadovoljstvo.

Verujem u zdrav razum. – zaključio je Šinkovič.

Napisao: Milan Džamba

 

Published by

idiEdit

idiEdit je web projekat Udruženja kreativnih stvaralaca PARADOKS grupa koji se bavi slučajevima direktorke Muzičke škole iz Subotice - Edit Barlai.