Novostii Edit Barlai

Novosti: Direktorka zavrće ruke

Novosti : Učenici i profesori traže smenu direktorke Muzičke škole Edit Barlai zbog torture. Đacima zabranila nastupe, kancelariju ogradila lancem, nasrće na nastavnike.

Novosti prenose dalje:

NE samo što je učenicima zabranila da nastupaju na humanitarnim koncertima, grupa profesora Muzičke škole u Subotici tvrdi da je direktorka ove ustanove Edit Barlai fizički napala profesorku Žofiju Kanalaš, da je kancelariju ogradila lancem, da zaposleni rade u svakodnevnom strahu.

Zbog toga je grupa đaka i profesora pokrenula peticiju za smenu direktorke škole.

– Direktorku sam srela kod školske porte, nije mi otpozdravila, a kada sam se sklonila da bi prošla, ona je ipak telom naletela na mene, izgubila sam ravnotežu, a ona je prošla dalje, ne osvrnuvši se – kaže u izjavi Školskom odboru Žofija Kanalaš, profesorka etno-pevanja.

U dopisu za javnost nezadovoljnih profesora stoji i da je direktorka jednoj zaposlenoj zavrnula ruku, kao i da joj je kancelarija, po njenom nalogu, ograđena lancem.

Izvor: Novosti

Published by

idiEdit

idiEdit je web projekat Udruženja kreativnih stvaralaca PARADOKS grupa koji se bavi slučajevima direktorke Muzičke škole iz Subotice - Edit Barlai.